Kontakta mig


Alla bilder jag målat är till salu. Det gäller även silversmycken. Böcker går att köpa direkt från mig. De kostar 180 kronor. Frakt tillkommer. Böckerna finns också att köpa hos Adlibris och Bokus. 


Är det något annat du undrar över?

 
 
 
 

Bilder


Jag började måla i olja som barn, men gick över till akvarell då jag skulle resa i Asien, Australien och Afrika. Det var lättare att ha en färglåda i ryggsäcken och skaffa papper under resans gång. Det blev en resa som varade i över två år.

  De senaste åren har jag främst målat akvarell och utvecklat målandet genom små kurser i Turkiet, Indien, Gerlesborg, Linköping, Göteborg med flera platser. Resandet har varit en inspirationskälla för såväl bildskapandet som det skönlitterära skrivandet.


  Den teknik jag föredrar att måla är vått i vått, men jag växlar mellan olika tekniker. Genom åren har det främst blivit växtmotiv eller människor. Olika mönster är också något som fascinerar mig.  Samma år färdigställde jag en lyriksamling, "Grymhet är ett litet snällt ord".  År 2019 blev "Lisas bok" klar, den bok jag under så lång tid försökt skriva. Den följdes av "Sprickor i isen" 2020 och ännu mer lyrik "Rödluvan och" år 2021. År 2022 gav jag ut "Marmeladens sälta". 2023 kom "Erikas bok".

Litteratur


Hela mitt liv har jag skrivit brev, dagböcker, noveller, lyrik. Det var först år 2016 jag blev klar med den första boken, "Så som i himlen så på jorden".