KÖPEVILLKOR

 

I Marie Torebrings webbshop kan du köpa litteratur och konsthantverk i egen design.

Produkterna är unika och strävar efter högsta kvalité. Köpevillkoren tillämpas på samtliga produkter i butiken, www.marietorebring.se enligt konsumentlagstiftningen i Sverige.

Kontakt:

Vid frågor och oklarheter, reklamation kontakta oss på marie.torebring@gmail.com

eller ring 070 919 75 57

Priser:

Priser är angivna inklusive moms. Totalkostnad och fraktkostnad är tydligt specificerade i kassan. Prisjusteringar kan ske utan avisering, det betyder att priser är dagsaktuella. Vid köp av böcker är en momssats av 6 % inkluderad i priset. Övriga varor är belagda med en momssats av 25 % vilken är inbakad i det angivna priset.

För att handla måste du ha fyllt 18 år. Varor i lager levereras inom två arbetsdagar.

När ordern är lagd är Maries text och designs köpevillkor godkända. Fyll i aktuell ruta innan du går vidare till kassan.

Delbetalning:

Vid köp över 300 kr kan köpet delas upp så att en räkning skickas månatligen under 3, 6, 12 eller 24 månader. Uppläggningsavgift, aviavgift och ränta framgår vid köpetillfället.

Ångerrätt:

Du har enligt konsumentlagstiftningen i Sverige rätt att ångra ditt köp via Internet inom 14 dagar efter mottagandet av varan. Vid retur måste kopia på fakturan bifogas. Du kan byta in varan mot annan vara eller välja att få pengar tillbaka. Varan ska returneras oanvänd och i originalförpackning. Originalförpackningen ska skyddas med yttre emballage. Frakter i samband med retur eller byte betalas av kund. Vid nyttjande av ångerrätten har vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än nödvändigt för att fastställa varans utseende, egenskaper eller funktion. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Returen återbetalas inom 30 dagar till det konto varifrån pengarna ursprungligen kom.

Vid beställd, skräddarsydd vara gäller ej bytesrätt, ångerrätt eller öppet köp.

Vår returadress är;

Maries text och design, mtd

Marie Torebring

Guldgubbegatan 2D

434 33 Kungsbacka

Spar inlämningskvittot vid retur. Du är själv ansvarig för att varan kommer tillbaka till Maries text och design.

Se vidare distans och hemförsäljningslagen.

Övrigt:

Skador vid frakt ska omedelbart anmälas.

Vid försenad betalning utgår dröjsmålsränta och påminnelseavgift enligt lag.